суббота, 18 мая 2013 г.

Eile, täna, homme



Mõtlen et praegu on parajasti raske niimoodi prognoseerida, kuidas muutub veeb 10 aasta pärast, sest kõik praegu muutub nii kiiresti, et tulevikus võib olla absoluutselt fantaasilised asjad. Olen lugenud, et W3C juba teeb eksperimentaalsed HTML5 tägid mille abil tulevikus oleks võimalikult programmeerida lõhnad. Olen lugenud siin http://css-live.ru/articles/novye-obonyatelnye-osyazatelnye-i-vkusovye-elementy-prixodyat-v-html5.html. Neid praegu ei saa kasutada, aga kõik muutub selleks, et meie elus me saame seda proovida.

Võib olla tulevikus tarkvara väga ei muutu, sest selleks peab esmakordselt riistvara muutma. Mõtlen et 5 aasta pärast me same vaadata mingi huvitavat riistvara uuendusi ja ainult pärast seda same rakendada mingi tarkvara sellel riistvaral. Mõtlen et tuleb rohkem holograafiat, võib olla igaühel oleks oma huvitav smartfoon, mis võimaldab holograafiat.

Sotsiaalses tarkvaras ma ei tea mis uut tuleb, sest kõik praegused meetodid saavad surepääraselt hakkama praeguse inimeste tingimustega. Võib oleb tulevad uues holograafiliesd koosolekud skypil.

Комментариев нет:

Отправить комментарий