воскресенье, 12 мая 2013 г.

Pettuste tüübid Internetis.




Tuli meelde, need erinevad testid ja küsitlused Internetis. Te vastate palju küsimusi ja lõppus et tulemust saada, teilt kusitakse kirjutada SMSi mingi numbrile et saada spetsiaalsed koodi. Programm ütleb, et selle koodi abil te saate professionaalset abi ja küsitluse tulemust. Kasutaja ei tea, et selline SMS maksab umbes 10 eurot ja kirjutab SMSi, raiskab oma raha, ja rohkem midagi ei toimu, koodi ta ei saa. See oni esimene tõenäoline tulemus. Olen lugenud Internetist et üks proua tahaks abi saada et kuidas kaalust alla võtta ja leidis niisugune test, testi lõppus sai koodi, kirjutas koodi veebilehel ja sai tulemust „Ära söö nii palju“  :) . See on teine tõenäoline tulemus.

Veel on niisugune asi. Te saate emaili kuskilt kus ööeldakse et te võidaksite loterii või mingi Aafrika kuningas palub teilt abi. Mõnikord emailil küsitakse teis endmeid. Tulevikus need inimesed kusivad teil raha et mingi probleemi lahendada ja lõppuse lõpus kaduvad. Tõenäoline stsenaarium. Ma üldse ei tea kuidas inimesed usuvad neile.

Mingi programmi installeerimisel, programm võib üsida teilt ka rahastust või „tasuta“ SMSi kirjutada. Muidugi rohkem midagi ei toimu, te raiskate rahat ja tulemust ei saa.

Internetis on ka niisugused veebilehed, mis pakkuvad teile reklaami vaadata ja pakkuvad teile raha selle eest. Tõenäoliselt neil on mingi reegel et peate minimaalset summat koguda et sularahat saada. Muidugi kui te vaatate tundid reklaami viideot te midagi ei saa, ainult raiskate oma aega.

Kuulsin ka et mõnikord mingil saidil kui ostate midagi varastakse teie isiklikke andmeid ja varastakse teie raha krediidi kaardilt. Lugesin et inimestel varastati kõik rahad pangakaardil.

Lõppus saan ööelda et mõelge kümme korda kui maksate midagi internetis võrrastel ressursidel.

Комментариев нет:

Отправить комментарий